Fajnie wygląda to honowanie tarcz, przy ATE tego nie było, były polakierowane farbą antykorozyjną.

Najlepsze na koniec, a mianowicie wjechał nowy wydech Eisenmann Race

ok dziękuję za poprawkę, sam na to mówiłem szlifowanie, a mnie ktoś poprawił że honowanie i zgłupiałem
Producent dla BMW to firma VNE, a nie Zimmermann. Poprzednim razem postawiłem na tarcze aftermarketowe czyli ATE i żałuje wyboru,co z tego że tańsze o ok 600 zł na komplecie na przód jak się pokrzywiły... może byłyby dobre do jakiegoś normalnego auta, a nie do takiego które rozpędza się do ponad 300 km/hTelion pisze: ↑czw paź 15, 2020 16:27Klocki ceramiczne nie nadają się do sportowych samochodów, ponieważ bardzo łatwo je przegrzać, one nadają się tylko do samochodów miejskich. Następnym razem polecam kupić zimmermany jeżeli chodzi o tarcze, są identyczne jak bmw bo to ten sam producent, a cena dużo niższa![]()
Pokrzywiły się bo je przegrzałeś ceramicznymi klockami, one strasznie szybko się nagrzewają, chwila mocnej jazdy i już tarcze krzywe, jakbyś od razu dał dobry klocek to byłoby wtedy zupełnie inaczej, dobrze, że teraz dałeś porządnegalazka_m3 pisze: ↑pt paź 16, 2020 09:06Producent dla BMW to firma VNE, a nie Zimmermann. Poprzednim razem postawiłem na tarcze aftermarketowe czyli ATE i żałuje wyboru,co z tego że tańsze o ok 600 zł na komplecie na przód jak się pokrzywiły... może byłyby dobre do jakiegoś normalnego auta, a nie do takiego które rozpędza się do ponad 300 km/hTelion pisze: ↑czw paź 15, 2020 16:27Klocki ceramiczne nie nadają się do sportowych samochodów, ponieważ bardzo łatwo je przegrzać, one nadają się tylko do samochodów miejskich. Następnym razem polecam kupić zimmermany jeżeli chodzi o tarcze, są identyczne jak bmw bo to ten sam producent, a cena dużo niższa![]()
Wolę kupić raz, a dobrze i mieć spokój
![]()
Człowiek uczy się na własnych błędach, nie miał mi kto doradzić wtedy, że ceramiczne mogą takich szkód narobić, naczytałem się tylko że fajne bo nie brudzą felg ..Telion pisze: ↑pt paź 16, 2020 12:10Pokrzywiły się bo je przegrzałeś ceramicznymi klockami, one strasznie szybko się nagrzewają, chwila mocnej jazdy i już tarcze krzywe, jakbyś od razu dał dobry klocek to byłoby wtedy zupełnie inaczej, dobrze, że teraz dałeś porządnegalazka_m3 pisze: ↑pt paź 16, 2020 09:06Producent dla BMW to firma VNE, a nie Zimmermann. Poprzednim razem postawiłem na tarcze aftermarketowe czyli ATE i żałuje wyboru,co z tego że tańsze o ok 600 zł na komplecie na przód jak się pokrzywiły... może byłyby dobre do jakiegoś normalnego auta, a nie do takiego które rozpędza się do ponad 300 km/hTelion pisze: ↑czw paź 15, 2020 16:27Klocki ceramiczne nie nadają się do sportowych samochodów, ponieważ bardzo łatwo je przegrzać, one nadają się tylko do samochodów miejskich. Następnym razem polecam kupić zimmermany jeżeli chodzi o tarcze, są identyczne jak bmw bo to ten sam producent, a cena dużo niższa![]()
Wolę kupić raz, a dobrze i mieć spokój
![]()
Stylingi 359, najlepsze koło jakie można dać do m3, sam mam i nie mogę się napatrzeć. Nie bez powodu wrzucali je do gts. Uważaj tylko na podróbki bo pełno ich jest